Creier de oaie cu sos de rosii

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Bărcuțe în stil pizza, umplute cu sos de roșii, șuncă și mozzarella
-
Sos de roșii super ușor: rețeta anti-risipa pentru roșiile tale deteriorate
-
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
-
Panini cu ton, sos de rosii si capere
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Creierul se spala in mai multe ape si apoi se lasa sa stea cateva ore in apa rece ca sa se dizolve sangele. Se curata de pielita.
- Sosul: intr-o tigaie pe foc mic se pune ceapa, usturoiu, patrunjelu si rosiile(fara piele). Se taie foarte marunt, se adauga condimente, ulei de masline, foi de dafin. Se fierbe sosul 10 min, apoi se adauga creieru, dupa care se mai lasa la fiert cu sosul inca 10 min.
- Se serveste cu patrunjel marunt si o felie de lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!