Petitchef

Ciuperci pe pat de mamaliga

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se prajesc ciupercile in putin ulei.
    Cand sunt gata se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa.
  • Se adauga sare,piper,delikat, mararul tocat marunt si se lasa deoparte.Se face o mamaliga potrivit de moale,se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu margarina.
  • Se unge o tava de cozonac cu margarina,se pune un strat de mamaliga si apoi se pune amestecul de ciuperc
  • Se mai pune deasupra un strat de mamaliga,se niveleaza si se da la cuptorul incins circa 30 minute.
    Cand e gata se lasa putin sa se aseze si se rastoarna cu grija pe un platou.Se taie felii si se serveste.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu mamaliga


Poze

Ciuperci pe pat de mamaliga
Ciuperci pe pat de mamaliga - poza 2
Ciuperci pe pat de mamaliga - poza 3
Ciuperci pe pat de mamaliga - poza 4
Ciuperci pe pat de mamaliga - poza 5
Ciuperci pe pat de mamaliga - poza 6
Ciuperci pe pat de mamaliga - poza 7
Ciuperci pe pat de mamaliga - poza 8
Ciuperci pe pat de mamaliga - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

13/01/2014

Excelent fara cuvinte ar trebui chemat stoicicov

(0) (0) Abuz
27/11/2013

Eu am adaugat si putin usturoi si a iesit excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? Mamaliga, preparat traditional romanesc! Mamaliga, preparat traditional romanesc!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează