Carnati glamorgan
votează acum

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Intr-un bol mare se amesteca telina, ceapa si patrunjelul tocate impreuna cu branza faramitata si 400 g pesmet. Ouale se bat cu mustarul si 2/3 se pun in bol. Se amesteca bine si se imparte in 12.
- Fiecare parte se modeleaza sub forma de carnat care se da prin pesmet apoi prin oul ramas si se prajeste pe toate partile in ulei incins. Se servesc imediat.
- Snitel de cartofiChiftelute cu cartof dulce, ciuperci si castaneChiftele egipteneCrap paneParjoale moldovenestiMozzarella paneRulada cu carne tocata de vitaCocoloase de branza.
- Chiftelute de miel la cuptorUmplutura pentru curcan cu smochine si castaneBatoane de mozzarellaEscalop de pui paneTon MornayChiftele cu ficateiUmplutura vegetariana pentru curcan.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!