Bruschete cu patrunjel si parmegiano

Felul principal
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Se stropeste painea cu ulei de masline si se pune la cuptorul incins cateva minute.
  • Cand painea este crocanta se freaca cu usturoi.Punem pe deasupra feliilor de paine patrunjel tocat marunt.
  • Si un strat de parmegiano.Lasam cateva minute pana se topeste branza si GATA.Se pot servi ca aperitiv, la televizor sau cand vreti o gustare rapida.

    Enjoy!

Punctează această reţetă

kirioanaKirioana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

La televizor le-am putea manca in cadrul unei emisiuni gastronomice, dar altfel, in plina emisiune si in vazul tuturor, ar fi cam de prost gust si nu cred ca operatorul TV ar accepta asa ceva. .

abuz

anonymous

Papa bun nu am ce sa zic

abuz
maria_m2013

maria_m2013

Super!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Nu-mi place cu usturoi

abuz

anonymous

Minunata e putin spus

abuz

anonymous

F. bune! si usor de facut.

abuz

anonymous

Nu am facut inca dar sigur e fff buna

abuz

anonymous

Stupendo.

abuz

anonymous

Apetisant,cu siguranta am sa prepar si eu acest bruschete

abuz

anonymous

Minunat

abuz
  • pagina 1 / 2