Bruschete cu patrunjel si parmegiano
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Se stropeste painea cu ulei de masline si se pune la cuptorul incins cateva minute.
- Cand painea este crocanta se freaca cu usturoi.Punem pe deasupra feliilor de paine patrunjel tocat marunt.
- Si un strat de parmegiano.Lasam cateva minute pana se topeste branza si GATA.Se pot servi ca aperitiv, la televizor sau cand vreti o gustare rapida.
Enjoy!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
La televizor le-am putea manca in cadrul unei emisiuni gastronomice, dar altfel, in plina emisiune si in vazul tuturor, ar fi cam de prost gust si nu cred ca operatorul TV ar accepta asa ceva. .
anonymous
Papa bun nu am ce sa zic

maria_m2013
Super!!!!!!!!!
anonymous
Nu-mi place cu usturoi
anonymous
Minunata e putin spus
anonymous
F. bune! si usor de facut.
anonymous
Nu am facut inca dar sigur e fff buna
anonymous
Stupendo.
anonymous
Apetisant,cu siguranta am sa prepar si eu acest bruschete
anonymous
Minunat
Punctează această reţetă