Aripioare picante

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Faina se amesteca cu sarea, piperul si boiaua , apoi se adauga aripioarele si se zgaltaie punga bine, astfel incat aripioarele sa se acopere bine cu faina. Se scot din faina, se scutura excesul si se dau la rece 30 de minute.
  • Dupa cele 30 de minute, aripioarele se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc frumos si se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
  • Se amesteca toate ingredientele, mai putin untul si se pun pe foc pana incep sa se ingroase. Se adauga untul si se mai tine pe foc pana acesta se topeste.
  • Aripioarele prajite se tavalesc prin acest sos si se mananca cu pofta. servit alaturi de un piure de cartofi si varza murata.

Punctează această reţetă

OOlgutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Good food!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Super tare!!!

abuz

anonymous

Aceasta reteta e foarte buna pentru noi,oameni mari dar pentru copii nostri e prea iute

abuz