Aripioare picante
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Faina se amesteca cu sarea, piperul si boiaua , apoi se adauga aripioarele si se zgaltaie punga bine, astfel incat aripioarele sa se acopere bine cu faina. Se scot din faina, se scutura excesul si se dau la rece 30 de minute.
- Dupa cele 30 de minute, aripioarele se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc frumos si se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
- Se amesteca toate ingredientele, mai putin untul si se pun pe foc pana incep sa se ingroase. Se adauga untul si se mai tine pe foc pana acesta se topeste.
- Aripioarele prajite se tavalesc prin acest sos si se mananca cu pofta. servit alaturi de un piure de cartofi si varza murata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Good food!
am gătit această rețetă
anonymous
Super
anonymous
Foarte buna
anonymous
Super tare!!!
anonymous
Aceasta reteta e foarte buna pentru noi,oameni mari dar pentru copii nostri e prea iute
Punctează această reţetă