Petitchef

TORT DIPLOMAT

Desert
8 porții
50 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

CREMA :

Preparare

  • Dupa ce s-a racit,am taiat blatul in doua.
  • Se da compozitia de oua deoparte si se adauga gelatina si se amesteca bine.
  • And este calduta,compozitia de ou se adauga peste frisca.
  • Se adauga arome (dupa preferinta)-eu am folosit vanilie.
  • Se captuseste vasul cu folie alim.
  • Se pune o foaie de blat, se insiropeaza, se toarna crema si apoi cealalta foaie.


Poze

TORT DIPLOMAT
TORT DIPLOMAT - poza 2
TORT DIPLOMAT - poza 3
TORT DIPLOMAT - poza 4
TORT DIPLOMAT - poza 5
TORT DIPLOMAT - poza 6

Întrebări:




Comentarii (49):

13/11/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/08/2013

Arata foarteee binee

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/06/2015

Dar cum ai facut blatul? Ca incepi cu taierea lui!

(0) (0) Abuz
03/02/2015

Am sa o incerc k arata foarte bine

(0) (0) Abuz
14/08/2014

Cel mai tare , cel mai simplu, cel mai bun , bravo

(0) (0) Abuz
14/04/2014

E superb

(0) (0) Abuz
23/01/2014

Super bun

(0) (0) Abuz
15/01/2014

Bun bun

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Foarte frumos este ornat si cred ca este foarte bun, felicitari

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Super

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează