Tort diplomat

Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Tort portughez de biscuiți
-
Tort zebra, desert exotic
-
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
-
Tort cu nuca de cocos petitchef
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Se bat cele 6 galbenusuri bine, apoi se amesteca cu cele 2 cni de zahr i sucul din conservde ananas. Se pun pe foc mic pân? la dizolvarea zahrului i se amestec bine pânse formeaz o compozi e mai groas apoi se d la rece. Se dilzolva cele plicurile de gelatina in aprox 200 de ml de apa calduta. Aceasta se dizolva prin bain-marie la foc mic.
- Gelatina dizolvata se amesteca cu ciulamauarece, dupa care compozitia rezultata se amesteca cu frisca lichida batuta in prealabil. Se toarna compoztia obtinuta din ciulama si gelatina treptat in vasul in care este frisca si se amesteca pana la obtinerea unui aluat uniform.
- Se toarna compozitia obtinuta intr-un vas tapetat cu folie de impachetat transparenta in care am asezat in prealabil fructe si pe margine piscoturi. Deasupra compozitiei se aseaza piscoturi pana acoperim toata suprafata. Se da la rece cel putin 3 ore. Se orneaza cu frisca.
Retete de prajituri si torturi
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: