Tort diplomat

Tort diplomat
Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Se bat cele 6 galbenusuri bine, apoi se amesteca cu cele 2 cni de zahr i sucul din conservde ananas. Se pun pe foc mic pân? la dizolvarea zahrului i se amestec bine pânse formeaz o compozi e mai groas apoi se d la rece. Se dilzolva cele plicurile de gelatina in aprox 200 de ml de apa calduta. Aceasta se dizolva prin bain-marie la foc mic.
  • Gelatina dizolvata se amesteca cu ciulamauarece, dupa care compozitia rezultata se amesteca cu frisca lichida batuta in prealabil. Se toarna compoztia obtinuta din ciulama si gelatina treptat in vasul in care este frisca si se amesteca pana la obtinerea unui aluat uniform.
  • Se toarna compozitia obtinuta intr-un vas tapetat cu folie de impachetat transparenta in care am asezat in prealabil fructe si pe margine piscoturi. Deasupra compozitiei se aseaza piscoturi pana acoperim toata suprafata. Se da la rece cel putin 3 ore. Se orneaza cu frisca.

Punctează această reţetă

R Retete de prajituri si torturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Il incerc vineri

abuz

anonymous

Buono

abuz

anonymous

Foarte frumos si presupun ca si gustos

abuz

anonymous

Ffffff. buna!

abuz

anonymous

Mmmmmm buuuuuuuuunnnnnnn

abuz