Petitchef

Tort diplomat.

Desert
8 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

8

* Pentru ornat:

Preparare

  • Se pun la scurs fructele din compot.Dupa ce se scurg le taiem cubulete.
    Se bat ouale cu zaharul putin,apoi se pun pe baie de abur.Se mesteca continuu pana cand crema devine ca o smantana groasa.
    Se pune gelatina la inmuiat in 4-5 linguri de suc din compot.Frisca se bate bine,apoi se da la rece.
    Cand crema s-a legat,se da jos de pe foc.
    Se lasa putin la rcait si cand este calduta,nu fierbinte se amesteca cu gelatina.
    Frisca se scoate din frigider,se adauga esenta de lamaie si fructele taiate.
    Se adauga si crema si se omogenizeaza bine.
    Se tapeteaza o forma de tort sau orice tava cu o folie alimentara de plastic.
    Se pune un rand de piscoturi date prin sucul ramas de la compot,unul de crema,piscoturi,crema si ultimul rand piscoturi.
    Se da la rece cateva ore,sau cine are rabdare pana a doua zi.
    Se scoate pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe din compot.


Întrebări:




Comentarii (52):

amdreea_klose, 04/07/2015

Foarte bun!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Delicious

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/12/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/09/2013

I imi place mult retea aceasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/09/2013

Foarte frumos si gustos :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/08/2013

GOOD

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/08/2013

Super!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/03/2015

Foarte buna

(0) (0) Abuz
16/01/2015

Cred ca in crema se pune si ml lapte

(0) (0) Abuz
13/12/2014

Cum adica "ouale cu zaharul se mesteca"? Pai le mancam pe loc sau le punem la tort dupa ce le-am mestecat? Gretoasa reteta Lalyco!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort portughez de biscuiți
Tort portughez de biscuiți
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează