Tort diplomat.

Ingrediente
8
* Pentru ornat:
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Se pun la scurs fructele din compot.Dupa ce se scurg le taiem cubulete.
Se bat ouale cu zaharul putin,apoi se pun pe baie de abur.Se mesteca continuu pana cand crema devine ca o smantana groasa.
Se pune gelatina la inmuiat in 4-5 linguri de suc din compot.Frisca se bate bine,apoi se da la rece.
Cand crema s-a legat,se da jos de pe foc.
Se lasa putin la rcait si cand este calduta,nu fierbinte se amesteca cu gelatina.
Frisca se scoate din frigider,se adauga esenta de lamaie si fructele taiate.
Se adauga si crema si se omogenizeaza bine.
Se tapeteaza o forma de tort sau orice tava cu o folie alimentara de plastic.
Se pune un rand de piscoturi date prin sucul ramas de la compot,unul de crema,piscoturi,crema si ultimul rand piscoturi.
Se da la rece cateva ore,sau cine are rabdare pana a doua zi.
Se scoate pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe din compot.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
amdreea_klose
Foarte bun!
am gătit această rețetă
anonymous
Delicious
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
I imi place mult retea aceasa
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte frumos si gustos :)
am gătit această rețetă
anonymous
GOOD
am gătit această rețetă
anonymous
Super!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
anonymous
Cred ca in crema se pune si ml lapte
anonymous
Cum adica "ouale cu zaharul se mesteca"? Pai le mancam pe loc sau le punem la tort dupa ce le-am mestecat? Gretoasa reteta Lalyco!
Punctează această reţetă