Petitchef

Tort diplomat

Desert
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul , se bate bine pana devine o spuma teapana si se adauga galbenusurile. Se amesteca bine apoi se adauga treptat praful de copt, apa, uleiul si faina.
    Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptor la 180 grade timp de 15 min.
  • Reteta o de la Lissa asa ca facut cum zice ea.batut albusurile spuma pe abur.Adaugat zaharul apoi galbenusurile si batut asa pe abur timp de cinci minute.
  • Gelatina dizolvat pe foc in un pic de suc de ananans din conserva. Frisca batut spuma apoi adaugat peste oua impreuna cu gelatina. Se pun deaporate 7-8 rondele de ananas iar restul se taie bucatele impreuna cu banana si portocala curatate de coaja si pielita si se pun peste ouale amestecate cu frisca.
  • Rondelele de ananas puse deoparte se aseaza pe fundul unei tavi tapetata cu folie transparenta, peste care se toarna crema preparata. Se aseaza blatul peste crema si se apasa bine . Se insiropeaza blatul cu sucul ramas de la ananas si se baga la rece 2-3 ore.Dupa ce a stat suficient la rece se scoate din tava si se intoarce pe un platou. Se orneaza cu frisca dupa preferinta.


Poze

Tort diplomat
Tort diplomat - poza 2
Tort diplomat - poza 3
Tort diplomat - poza 4
Tort diplomat - poza 5
Tort diplomat - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

01/08/2013

Ok

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Bun

(0) (0) Abuz
01/08/2012

Arata ff bine inauntru asa cum imi doresc eu sa iasa vreau sa'l fac eu de ziua mea sper sa'mi iasa ;P

(0) (0) Abuz
20/05/2012

Exact cum imi place si mie!

(0) (0) Abuz
07/03/2012

Si cu blatul ce ai facut ?

(0) (0) Abuz
18/02/2012

Foarte tare..........................

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort simplu de ciocolată
Tort simplu de ciocolată
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează