Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul , se bate bine pana devine o spuma teapana si se adauga galbenusurile. Se amesteca bine apoi se adauga treptat praful de copt, apa, uleiul si faina. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptor la 180 grade timp de 15 min.
Reteta o de la Lissa asa ca facut cum zice ea.batut albusurile spuma pe abur.Adaugat zaharul apoi galbenusurile si batut asa pe abur timp de cinci minute.
Gelatina dizolvat pe foc in un pic de suc de ananans din conserva. Frisca batut spuma apoi adaugat peste oua impreuna cu gelatina. Se pun deaporate 7-8 rondele de ananas iar restul se taie bucatele impreuna cu banana si portocala curatate de coaja si pielita si se pun peste ouale amestecate cu frisca.
Rondelele de ananas puse deoparte se aseaza pe fundul unei tavi tapetata cu folie transparenta, peste care se toarna crema preparata. Se aseaza blatul peste crema si se apasa bine . Se insiropeaza blatul cu sucul ramas de la ananas si se baga la rece 2-3 ore.Dupa ce a stat suficient la rece se scoate din tava si se intoarce pe un platou. Se orneaza cu frisca dupa preferinta.
Comentarii:
Ok
Bun
Arata ff bine inauntru asa cum imi doresc eu sa iasa vreau sa'l fac eu de ziua mea sper sa'mi iasa ;P
Exact cum imi place si mie!
Si cu blatul ce ai facut ?
Foarte tare..........................