Petitchef

Tort diplomat

Desert
8 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Pentru blat:

Crema:

Preparare

  • Pentru blat am separat oualele.Albusurile le-am batut cu un praf de sare pana s-au facut ca o bezea tare.Galbenusurile le-am batut cu zaharul pana s-au albit.Am amestecat ingredientele.Peste galbenusuri am adaugat o lingura de faina amestecata cu praful de copt, una de albus si tot asa amestecand usor.La sfarsit uleiul.L-am copt la 180 grade cam 15 minute.
  • Cat blatul se cocea am facut crema.Am batut bine ouale intregi cu zaharul.Am pus compozitia rezultata din oua cu laptele pe baie de aburi pentru vreo 15-20 de minute amestecand cu telul continuu.O sa observati cum ea va lua textura unei creme pufoase.Am lasat-o la racit si intre timp am batut frisca pana s-a intarit.Am oprit o parte din frisca pentru ornat.Cand s-a racit compozitia de oua cu lapte am combinat-o cu gelatina lasata la inmuiat pentru 10 minute in sucul de la conserva de ananas si frisca.Se amesteca foarte bine compozitiile apoi o turnam in forma de tort.Eu am turnat pana la jumatatea formei, am adaugat fructele apoi cealalta jumatate.Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia, timp si dispozitie.


Poze

Tort diplomat
Tort diplomat - poza 2
Tort diplomat - poza 3
Tort diplomat - poza 4

Întrebări:




Comentarii (97):

25/09/2015

Preferatul meu...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/12/2013

Foarte bun!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/12/2013

Ador aceasta reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/12/2013

Mia placut acest tort a afost excelant ! falicitari persoanei care a pus reteta pentru a vedea si oameni care sunt interesati !

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
13/12/2013

Este minunata bravo am incercato si a meritat te pup . ina bucuresti.

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
25/11/2013

Foarte bun, delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/11/2013

Perfect

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/09/2013

Nu mi-a iesit deloc bine, cred ca nu asa se procedeaza cu gelatina (Cand s-a racit compozitia de oua cu lapte am combinat-o cu gelatina lasata la inmuiat pentru 10 minute in sucul de la conserva de ananas), compzitia nu s-a intarit si e plina de buburuze de la gelatina

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
05/08/2013

Am facut deliciosul tort minunat!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Emilia, 02/05/2019

Este foarte bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 10

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează