Pentru blat am separat oualele.Albusurile le-am batut cu un praf de sare pana s-au facut ca o bezea tare.Galbenusurile le-am batut cu zaharul pana s-au albit.Am amestecat ingredientele.Peste galbenusuri am adaugat o lingura de faina amestecata cu praful de copt, una de albus si tot asa amestecand usor.La sfarsit uleiul.L-am copt la 180 grade cam 15 minute.
Cat blatul se cocea am facut crema.Am batut bine ouale intregi cu zaharul.Am pus compozitia rezultata din oua cu laptele pe baie de aburi pentru vreo 15-20 de minute amestecand cu telul continuu.O sa observati cum ea va lua textura unei creme pufoase.Am lasat-o la racit si intre timp am batut frisca pana s-a intarit.Am oprit o parte din frisca pentru ornat.Cand s-a racit compozitia de oua cu lapte am combinat-o cu gelatina lasata la inmuiat pentru 10 minute in sucul de la conserva de ananas si frisca.Se amesteca foarte bine compozitiile apoi o turnam in forma de tort.Eu am turnat pana la jumatatea formei, am adaugat fructele apoi cealalta jumatate.Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia, timp si dispozitie.
Nu mi-a iesit deloc bine, cred ca nu asa se procedeaza cu gelatina (Cand s-a racit compozitia de oua cu lapte am combinat-o cu gelatina lasata la inmuiat pentru 10 minute in sucul de la conserva de ananas), compzitia nu s-a intarit si e plina de buburuze de la gelatina
Comentarii (97):
Preferatul meu...
Foarte bun!!!!!
Ador aceasta reteta
Mia placut acest tort a afost excelant ! falicitari persoanei care a pus reteta pentru a vedea si oameni care sunt interesati !
Este minunata bravo am incercato si a meritat te pup . ina bucuresti.
Foarte bun, delicios
Perfect
Nu mi-a iesit deloc bine, cred ca nu asa se procedeaza cu gelatina (Cand s-a racit compozitia de oua cu lapte am combinat-o cu gelatina lasata la inmuiat pentru 10 minute in sucul de la conserva de ananas), compzitia nu s-a intarit si e plina de buburuze de la gelatina
Am facut deliciosul tort minunat!
Este foarte bun