Tarta cu nectarine sau piersici.

Desert
Foarte ușor
1 h 35 m

Ingrediente

4

Ingrediente pentru aluat:

Ingrediente pentru umplutura:

Preparare

Preparare50 min
Gătire45 min
  • Aluatul de tarta e "pate brisse" pe care l-am postat acum cateva zile . lasat aluatul sa se descongeleze in frigider peste noapte. intins cu sucitorul si asezat intr-o tava de tarte, cu diam. de 30 cm, astfel incat sa ramana aluat si pe marginile tavii si sa nu existe rupturi sau gaurele in aluat.
  • Pentru umplutura am spalat bine nectarinele si taiat felii. amestecat cu zaharul si sarea si adaugat esenta de vanilie. asezat umplutura pe aluat.
  • Se da la cuptor 35- 45 minute la 220 C pana cand aluatul devine auriu.Se serveste calduta, in prima ora de cand a fost scoasa din cuptor.Se poate servii asa cum e, sau alaturi de un sos de vanilie, sau de o cupa de inghetata de vanilie.
  • In acesta fotografie puteti observa textura aluatului. Crocant la exterior si moale si pufos la interior.

Punctează această reţetă

JJasmine23

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excellenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as manca mereu

abuz