Avem nevoie de o tava de chec stropita cu putina apa si o folie de plastic mare, sa tapeteze tava pe dinauntru, si sa ramana si margini afara.
Se amesteca biscuitii macinati cu alunele si untul topit, pana cand se incorporeaza bine. Se pun pe fundul tavii si se apasa cu fundul unui pahar sa se uniformizeze.
Pe bain-marie se amesteca galbenusurile cu 1/3 cana zahar si praful de sare, aprox 10 minute, pana cand crema se ingroasa. Se scoate din abur si se pune in gheata si se lasa sa se raceasca complet. Se incorporeaza lichiorul.
Separat se bate frisca cu 1/4 cana zahar pana cand se intareste. Se amesteca usor frisca cu crema de galbenusuri, amestecandu-se cu o spatula de sus in jos.
Se pun cele 4 linguri de Nutella, si se fac spirale cu un cutit de unt, asa incat este amestecat, dar cu parti de Nutella inca intregi. Se toarna peste crusta, se mai poate decora cu mai multe spirale, se acopera cu marginile de folie de plastic si se baga la congelator pentru cel putin 8 ore.