Prajitura cu mere intregi

Desert
Foarte ușor
2 h 5 m

Ingrediente

6

Pentru blat:

Glazura:

Preparare

Preparare1 h 30 m
Gătire35 min
  • Merele se decojesc si li se scot cotoarele.
  • Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune in interiorul fiecaruia un cubulet de unt si doua lingurite de gem iar zaharul se presara deasupra.
  • Punem la cuptor cam 30 min pana se coc.
  • Intre timp preparam blatul astfel: separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul, galbenusurile le amestecam cu un praf de sare si zahar vanilat, unim apoi cele doua si adaugam treptat si faina.
  • Turnam compozitia peste mere si punem din nou la cuptor pana blatul devine maroniu.
  • Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu glazura de ciocolata si crema pasticera.

Punctează această reţetă

IULIANA-FLORENTINAIULIANA-FLORENTINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: