Prajitura cu mere intregi
Ingrediente
6
Pentru blat:
Glazura:
Preparare
Preparare1 h 30 m
Gătire35 min
- Merele se decojesc si li se scot cotoarele.
- Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune in interiorul fiecaruia un cubulet de unt si doua lingurite de gem iar zaharul se presara deasupra.
- Punem la cuptor cam 30 min pana se coc.
- Intre timp preparam blatul astfel: separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul, galbenusurile le amestecam cu un praf de sare si zahar vanilat, unim apoi cele doua si adaugam treptat si faina.
- Turnam compozitia peste mere si punem din nou la cuptor pana blatul devine maroniu.
- Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu glazura de ciocolata si crema pasticera.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă