Separam albusurile de galbenusuri. Frecam galbenusurile cu 200g zahar si o lingura de faina. Intre timp preparam zaharul ars.(Punem 5 linguri de zahar la foc mic si cand s-a topit zaharul adaugam un paharel de apa si il fierbem pana se topeste tot zaharul). Punem zaharul ars in cei 600 ml de lapte pe care il adaugam peste compozitia de mai sus. Toate acestea se fierb pe foc. Trebuie insa sa fi foarte atenta ca atunci cand da primul clocot sa iei compozitia de pe foc(daca o lasi mai mult se branzeste). O lasi sa se raceasca foarte bine. Cand compozitia s-a racit batem cele 4 albusuri cu 100 g zahar. Cand sunt batute bine, adaugam compozitia fiarta pe foc si racita peste ele amestecand usor.
Se pune la frigider si se lasa minim 6 ore.
Ca si o sugestie de prezentare, poti sa o tai cubulete, adaugand fructe, ciocolata sau orice alte ingrediente care iti plac.
Comentarii (28):
Imi place
Un gust d milioane!
Super!!!!!!!!!!!!!
Super
Am facut inghetata de zahar ars si a iesit cea mai buna inghetata mancata vreodata. yummi yummi!!!!!!!!!!
Dar zaharul trebue fert sau prajit
Este o pagina super interesanta
E bine facut
Dlicios
F.buna