Inghetata de zahar ars

Inghetata de zahar ars
Desert
1 porții
Dificil
1 h 30 m

Ingrediente

1

Uite ce simplu e de facut, ai nevoie de:

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • Separam albusurile de galbenusuri. Frecam galbenusurile cu 200g zahar si o lingura de faina. Intre timp preparam zaharul ars.(Punem 5 linguri de zahar la foc mic si cand s-a topit zaharul adaugam un paharel de apa si il fierbem pana se topeste tot zaharul). Punem zaharul ars in cei 600 ml de lapte pe care il adaugam peste compozitia de mai sus. Toate acestea se fierb pe foc. Trebuie insa sa fi foarte atenta ca atunci cand da primul clocot sa iei compozitia de pe foc(daca o lasi mai mult se branzeste). O lasi sa se raceasca foarte bine. Cand compozitia s-a racit batem cele 4 albusuri cu 100 g zahar. Cand sunt batute bine, adaugam compozitia fiarta pe foc si racita peste ele amestecand usor.

    Se pune la frigider si se lasa minim 6 ore.

    Ca si o sugestie de prezentare, poti sa o tai cubulete, adaugand fructe, ciocolata sau orice alte ingrediente care iti plac.
NNicollle

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Imi place

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Un gust d milioane!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut inghetata de zahar ars si a iesit cea mai buna inghetata mancata vreodata. yummi yummi!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Dar zaharul trebue fert sau prajit

abuz

anonymous

Este o pagina super interesanta

abuz

anonymous

E bine facut

abuz

anonymous

Dlicios

abuz

anonymous

F.buna

abuz
  • pagina 1 / 3