Intr-o oala puneti ciresele, lamaia si zaharul si dati un clocot, amestecand pana zaharul este dizolvat. Cu o furculita zdrobiti ciresele. Dupa ce zaharul s-a topit, raciti compozitia, aprox 10 minute. Apoi puneti compozitia intr-un blender si omogenizati.
Mixul obtinut, laptele si iaurtul le amestecati intr-un bol. Apoi turnati in forma in care doriti sa inghetati.
Dati la congelator peste noapte-amestecand dupa o jumatatae de ora din nou cu mixerul inghetata pentru a nu se forma cristale de gheata.
Daca aveti masina de facut inghetataa doua zi adaugati compozitia in aparat si procesati 25 de minute.
In ingrediente nu se mentioneaza laptele, apoi se mentioneaza la preparare. In schimb, frisca dispare cu desavarsire, desi e mentionata la ingrediente. Trebuia sa fie o retete simpla, dar n-are cap si coada...
Comentarii:
In ingrediente nu se mentioneaza laptele, apoi se mentioneaza la preparare. In schimb, frisca dispare cu desavarsire, desi e mentionata la ingrediente. Trebuia sa fie o retete simpla, dar n-are cap si coada...
Belea de buna!
Imi place:(