Apa cu untul si un praf de sare se pun pe foc pana se topeste untul. Se ia de pe foc si se adauga faina toata odata, amestecandu-se bine pana se incorporeaza.
Dupa ce se racoreste putin,se adauga ouale unul cate unul,se bate bine dupa fiecare si nu se adauga altul pana ce nu se incorporeaza anteriorul bine .
In tava cu hartie de copt se spriteaza bastonase de 10 cm. sau forma rotunda. Se coc la foc iute 5 minute, apoi la foc mediu 25 minute. Nu deschideti cuptorul pt. ca se vor lasa.
Dupa ce budinca se raceste se amesteca cu jumat.din cantit.de frisca si ea tot rece.
Compozitia pentru coji mult prea moale, am urmat intocmai reteta, s-au lasat in tava, fiind mult prea subtire compozitia si ele au fost subtiri dupa ce s-au copt, fundul a ramas pe hartia de copt, cojile cu gaura pe fund.
Comentarii:
Compozitia pentru coji mult prea moale, am urmat intocmai reteta, s-au lasat in tava, fiind mult prea subtire compozitia si ele au fost subtiri dupa ce s-au copt, fundul a ramas pe hartia de copt, cojile cu gaura pe fund.
Bun bun imi place
Naspa