Cum sa faceti merengue?

Desert
10 porții
Ușor
1 h 30 m
43 Kcal

Mai aveti albusuri ramase prin frigider? Nu le aruncati! Faceti din ele merengue delicioase care sa insoteasca ceaiul sau cafeaua. Cu doar 2 ingrediente, faceti aceasta reteta simpla urmand instructiunile noastre pas cu pas in video -ul de mai jos ↓


Ingrediente

10
Cost estimat: 0.28 (0.03€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 h 15 m


Observații

Albusul: cel mai bine este sa aveti albusuri la temperatura camerei. Puteti sa le separati de galbenusuri cu 1 pana la 2 zile inainte de a pregati merengul.

Viteza mixerului: un mereng frumos este montat incet. Reglati mixerul la viteza mica la inceput, apoi cand merengul este montat, mutati mixerul pe viteza maxima. Albusul are trebui sa sa transforme in meringue in aproximativ 15 minute.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 43Kcal
  • Carbo: 10g
  • Grăsimi: 0g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 0.6g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 9.9g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (16g)

Întrebări

Se fac in cuptor cu sau fara ventilator?

Fara ventilator. Dar important este ca dupa ce s-au copt sa le lasati sa se usuce in cuptor in cateva ore.


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+