Bruschete cu Ardei Copt si Branza de Capra

Bruschete cu Ardei Copt si Branza de Capra

Cu toate pregatirile de plecare, nu prea am mai avut timp de bucatareala, asa ca m-am fofilat de pe o zi pe alta cu cate o salata/supa/sandwich. Aseara am mesterit niste bruschete pe cat de easy-to-make pe atat de bune, asa ca va povestesc si voua ce si cum:

Am tocat5 ardei coptidin borcan, vreo8 rosii cherry, 3 catei de usturoi si cateva fire de patrunjel si le-am amestecat cu sare & piper, ulei de masline si un pic de zeama de lamaie. Le-am asezat pe felii de paine si le-am rumenit in cuptor timp de 4-5 minute.

Apoi, pe post de "cireasa de pe tort" am asezat cateva felii debranza de capra pe fiecare bruscheta, si le-am mai lasat inca 2 minute la cuptor, cat sa inceapa branza sa se topeasca.

Buuuuuun, dom'ne, bun de tot :D

L Le Blog Piquant

Comentarii

Punctează această reţetă: