Parerea mea este sa se puna in umplutura de branza si marar ( preferabil de gradina nu crescut in apa ),pentru a capata un miros si gust placut. Patratelele contin cate 4 foi cca. si este nevoie a fi unse cu ulei sau unt topit toate foile.
Nu am gatit-o inca, dar pare f. ok, plus ideea de ciuperci, eventual piept pui! Mai adaug: ideea cu marar este f buna, la branza, care branza poate ne hotaram de care este: oaie, vaca? Daca punem ciuperci, merge patrujelul! Si este intr-adevar o reteta relativ rapida...Si sigur ca foaia de placinta trebuie unsa cu ulei, margarina top sau unt!
Migaloase dar bune ! Se pot umple si cu ciuperci, cu carne de vita, cu branza si ceapa verde sau marar, legume date pe razatoare si sotate, dovlecel cu branza, etc.
Comentarii (20):
Am facut asa ceva pentru o zi aniversara si s-au bucurat de succes.
Excelent !!
DELICOIS!!!
La MICUL DEJUN, langa o cescuta cu cafea amara, sau cu ceai verde.... Gasesc ca este EXCELENT.
Parerea mea este sa se puna in umplutura de branza si marar ( preferabil de gradina nu crescut in apa ),pentru a capata un miros si gust placut. Patratelele contin cate 4 foi cca. si este nevoie a fi unse cu ulei sau unt topit toate foile.
Arata bine. abia astept sa pregatesc aceste pachetele.
Sigur sunt foarte bune!
Bune
Nu am gatit-o inca, dar pare f. ok, plus ideea de ciuperci, eventual piept pui! Mai adaug: ideea cu marar este f buna, la branza, care branza poate ne hotaram de care este: oaie, vaca? Daca punem ciuperci, merge patrujelul! Si este intr-adevar o reteta relativ rapida...Si sigur ca foaia de placinta trebuie unsa cu ulei, margarina top sau unt!
Migaloase dar bune ! Se pot umple si cu ciuperci, cu carne de vita, cu branza si ceapa verde sau marar, legume date pe razatoare si sotate, dovlecel cu branza, etc.