Hapsa - napolitane

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se ung foile de napolitane pe partea cu patratele mai mari ,cu o bezea facuta din
    Atentie o foaie se opreste care se va pune deasupra!
  • Fiecare foaie se baga in cuptorul cu usa intredeschisa sa se usuce ca la bezea pina devine aurie. Focul trebuie sa fie mic altfel se ridica colturile si se strange napolitana.
  • Se freaca spuma cu un pachet de margarina ,se adauga un sirop facut dinse fierbe pina se ingroasa putin se lasa la racit.
  • Se pune intava foia oprita si se unge pe partea cu patratelele mici cu crem 2, se pune peste foia cu bezea cu fata in jos, se unge iar cu crem 2 sepune alta foie.Tot asa.
  • Apoi se intorce si s epune o greutate nu prea mare peste.E mai usor asa decat sa te chinui sa ungi cu crema bezeaua.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Superrrrrrrrr

abuz