Petitchef

Dulceata de visine

Aperitiv
12 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

12

Preparare

  • Se spala visinele si se curata de samburi, pot sa ma laud si in sfarsit cu aparatul meu de scos samburi care m-a impresionat de treaba pe care o face, sincer nu ma asteptam la cati bani am dat pe el se cantaresc fructele dupa ce samburii sunt scosi, peste ele .
  • Se adauga zaharul gelifiant, se amesteca bine si de pun pe foc mic amestecand mereu. Cand incepe sa dea in clocot deja se va forma spuma roze asa ca se mai lasa 10 minute si se face proba de inchegare.
  • Pe o farfurie rece se pun cateva picaturi de dulceata si daca atunci cand se raceste se incheaga inseamna ca dulceata este gata.
  • Se pune in borcane care se intorc pentru cateva minute cu capacul in jos ca sa nu faca dulceata bule de aer.


Poze

Dulceata de visine
Dulceata de visine - poza 2
Dulceata de visine - poza 3
Dulceata de visine - poza 4
Dulceata de visine - poza 5
Dulceata de visine - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Empanadillas cu dulceață
Empanadillas cu dulceață
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga de craciun cu clatite
Buturuga de craciun cu clatite
10 porții
3 h 30 m
Ușor
4.2 / 5

Articole conexe

“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează