Se maruntesc biscuitii, se macina nucile; separat se fierbe un sirop gros din apa+zahar+cacao, pret de cca. 5 minute.si margarina, daca vreti ca compozitia rezultata sa nu para prea seaca.
Siropul fierbinte se toarna peste biscuitii si nucile macinate, amestecand bine. Se adauga rom (si-un pic de cafea tare, daca va place), apoi se fac cu mana uda sfere mici de marimea unei nuci, punand la mijloc o visina din visinata.
Cartofii se tavalesc prin cacao amestecata cu zahar tos sau prin fulgi de nuca de cocos cum facut .Se dau la rece pentru cel putin o ora, dupa care se ataca.
Reteta asta este arhicunoscuta de foarte mult timp. Intr-adevar lumea o num este cum ii place. Singura problema este ca partea aceea a corpului tau care, se numeste cap, la dumneata este, cum bine recunosti, un CARTOF. Excelent ca sa iti astupe gaura din gat. Creier ... mai altadata, ca tot l-ai facut pane. Dumnezeu sa ii pazeasca pe cei care l-au consumat. Amin !
Comentarii:
Reteta asta este arhicunoscuta de foarte mult timp. Intr-adevar lumea o num este cum ii place.
Singura problema este ca partea aceea a corpului tau care, se numeste cap, la dumneata este, cum bine recunosti, un CARTOF. Excelent ca sa iti astupe gaura din gat. Creier ... mai altadata, ca tot l-ai facut pane. Dumnezeu sa ii pazeasca pe cei care l-au consumat. Amin !
ASTIA NU SUNT CARTOFI CI BOMBOANE CU VISINE !!!!
Divina!!!
Delicios!
E foarte buna
Excelent