Salata turceasca cu morcovi si iaurt

Antreuri
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Iaurtul se pune intr-o strecuratoare sa se curga zerul si sa ramana o crema fina de iaurt.
  • Morcovii se dau pe razatoarea mare si se calesc in uleiul de masline, amestecad in continuu, timp de 7-8 minute.
  • Apoi se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu crema de iaurt. Se adauga sare dupa gust si usturoiul pisat.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

RIZZI

FOARTE BUNA!

am gătit această rețetă
abuz

Dana

Pt condimentare se folosesc frunze de ment, proaspete, tocate mărunt. Încercați...e răcoritoare!

am gătit această rețetă
abuz

Gabriela70

Se adauga ienibahar şi nu e nevoie sa fie morcovul racorit, se poate amesteca cu iaurtul (in care am adaugat anterior putina sare şi un catel de usturoi) imediat dupa ce l-am luat dupa foc.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

"1 bucata usturoi" este foarte imprecis, romaneste se spune un catel sau o capatana de usturoi.

abuz

anonymous

Cam lipsesc condimentele sau vrei sa fie o mancare fada, din care nu mananca turcii?

abuz

mariana_p2014

E foarte buna.

abuz

doina_c2015_1_2_3

Excelent

abuz

cris_nedelcovici

Excelent !

abuz

anonymous

F F BUN

abuz