Salata turceasca cu morcovi si iaurt
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Iaurtul se pune intr-o strecuratoare sa se curga zerul si sa ramana o crema fina de iaurt.
- Morcovii se dau pe razatoarea mare si se calesc in uleiul de masline, amestecad in continuu, timp de 7-8 minute.
- Apoi se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu crema de iaurt. Se adauga sare dupa gust si usturoiul pisat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
RIZZI
FOARTE BUNA!
am gătit această rețetă
Dana
Pt condimentare se folosesc frunze de ment, proaspete, tocate mărunt. Încercați...e răcoritoare!
am gătit această rețetă
G
Gabriela70
Se adauga ienibahar şi nu e nevoie sa fie morcovul racorit, se poate amesteca cu iaurtul (in care am adaugat anterior putina sare şi un catel de usturoi) imediat dupa ce l-am luat dupa foc.
am gătit această rețetă
anonymous
"1 bucata usturoi" este foarte imprecis, romaneste se spune un catel sau o capatana de usturoi.
anonymous
Cam lipsesc condimentele sau vrei sa fie o mancare fada, din care nu mananca turcii?
M
mariana_p2014
E foarte buna.
D
doina_c2015_1_2_3
Excelent
C
cris_nedelcovici
Excelent !
anonymous
F F BUN
Punctează această reţetă