Ouale fierte,se curata de coaga,1 galbenus se pune deoparte,iar restul oualor se taie in sase parti pe lingime.Pt. marinada galbenusul(eu l-am trecut prin presa de usturoi)se freaca cu uleiul,mustarul si zeama de lamiie.Se adaoga,patrunjelul ,snitlingul,smintina si la sfirsitse condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Aceasta marinada se amestaca la sfirsit cu ouale sicrevetii,iar in incheiere sau inainte de servire ,cine doreste adaoga rondlele de ridichi.Aceasta salata se pune intr-un castron inainte captusitcu frunze de salata,deasupra se presara ceva frunzede patrunjel si/sau de snitling.Se serveste cu felii de piine alba,de preferinta prajite,cu chifle sau baguette proaspete.
Greu ... greu cu limba romana .... Imi imaginez cata atentie ai acordat retetei (timp, detalii, cantitati), daca la scris nu ai acordat nici un fel de atentie. Poate par rau; sincer sunt lucruri pe care nu le-am inteles din reteta ta ...
Comentarii:
Salata super gustoasa chiar daca autoare choar ca are probleme cu gramatica si exprimarea
Greu ... greu cu limba romana ....
Imi imaginez cata atentie ai acordat retetei (timp, detalii, cantitati), daca la scris nu ai acordat nici un fel de atentie. Poate par rau; sincer sunt lucruri pe care nu le-am inteles din reteta ta ...