Piftele-chiftele de ton

Gustoasa dar mai putin sanatoasa
Ingrediente
Preparare
Se amesteca toate ingredientele si se baga la frigider pentru o ora.Se formeaza piftele mai mari
si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
merceleo
La "piftele" nu pui si o "pifla"?

ciorbea_f2014
Delicioase
anonymous
Nici nu indraznesc sa-mi inchipui ce poate iesi daca se pune maioneza la prajit!
anonymous
O combinație interesanta care trebuie incercata. Maioneza poate fi sănătoasă dacă este preparata în casa. Și în mod sigur ca pot fi coapte pentru cei care vor sa evite prajeala. In general retetele postate pe aceste site-uri pot fi modificate, fiecare putind adauga, inlocui sau exclude ingrediente sau metode de preparare dupa propriul gust. Piftele/chiftele ambele denumiri cred ca sânt corecte. Născută și crescuta în Ploiești și eu îmi amintesc ca mama făcea piftele, așa ca depinde în ce parte a tarii te gasesti. Acesta este un site de rețete și sfaturi culinare și ar trebui păstrat ca atare. Dacă vreți sa comentați o rețetă atunci faceti-o strict despre rețeta respectiva, civilizat, fără ironii și rautati. O sugestie pentru moderatorii acestui site: nu mai postați comentariile care jignesc pe cel/cea care a postat rețeta respectiva, comentariile care nu au nici o legătură cu modul de preparare și ingredientele rețetei postate și în general comentariile scrise intr-un mod acid.
anonymous
Nu prea este sanatoasa! Pe site nu apare decat Faza 1.Cand se pune maioneza/ sau este facultativa? De ce se mai foloseste cubul Knor,cand are atatea chimicale/E-uri? Si multa sare....!!! Nu ma simt in stare sa fac asa ecva.Poate o mai imbunatatesc cu ceva natural(fara E-uri.Cred ca sunteti de acord cu mine!
anonymous
Nu maioneza unde in ton si piept??apoi prajit nici nu am sa incerc sa fac
anonymous
Ideea n-ar fi rea dar...maioneza,knorr,prajit !!!!!!!!!!!Ar trebui revizuita si poate iese ceva bun.
anonymous
Buna pt cine accepta prajala,maioneza
anonymous
Chiftele ! ! !
anonymous
PIFTELE????????? Jenant!
Punctează această reţetă