Omleta speciala

Antreuri
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Nu am scris unele cantitati pentru ca le-am apreciat din ochi.Va lamureste mai bine poza cu ingrediente.

    Am calit mai intai ciupercile, carnatul si salamul. Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu branzeturile, maslinele si chives-ul taiat marunt.

    Peste ciupercile calite si carnat am adaugat amestecul cu oua.

    Tigaia dubla m-a ajutat sa o intorc frumos si sa-si pastreze aspectul.Cand am asezat-o pe farfurie am presarat parmesan.

    Am servit cu rosii, ridichi proaspete si paine prajita.

    Nu am mai pus sare caci branza era sarata, maslinele la fel si nu vroiam sa iasa potroaca.
    Pofta buna!

Punctează această reţetă

gabrielaolteanuGabrielaolteanu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Ecaterina

Am sa incerc reteta cred ca este excelenta.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mai era ceva prin frigider care sa nu fi fost pus in aceasta omleta?

abuz

OannaB

A scris coresct "parmesan" pt ca vine din franceza, iar "s" intre doua vocale se citeste "z". Nu mai comentati aiurea!

abuz

anonymous

Suna chiar bine

abuz

anonymous

Grozava,se poate face cu diferite ingrediente - rapida,aspectoasa,delicioasa

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

La cat costa, merita sa faci in fiecare zi, de trei ori pe zi. vinovat e cine posteaza astfel de retete, nu cine le propune....

abuz

anonymous

Jalnic

abuz

anonymous

Brinza Camembert cu cirnat oltenesc????? blah!!!

abuz

anonymous

Prea mult colesterol. Nu cred ca este chiar ok. O omleta trebuie sa aiba totusi gust de oua.

abuz
  • pagina 1 / 3