Mamaliga italiana

Antreuri
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min
  • Carnatii - eu am avut crenwursti polonezi - se rumenesc in putin ulei sau mai bine intr-o tigaie de teflon.
    Se face o mamaliga din apa, sare si malai. Cand este aproape gata, se adauga cascavalul taiat cubulete si untul, se amesteca, apoi se adauga carnaciorii rumeniti.
    Se pune intr-un bol, pentru ca iese foarte cremoasa si se serveste cu castraveciori murati.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

O reteta minunata

am gătit această rețetă
abuz

carmen oana

Buona!!!!!!!

abuz

anonymous

Abia astept sa incerc...

abuz

anonymous

F buna

abuz

anonymous

Super bun

abuz

anonymous

Perfect

abuz

anonymous

Este foarte buna. Am preparat si eu o reteta asemanatoare. Si bulzul romaneasc este delicios. Retetele ciobanilor sunt si ele deosebit de gustoase.

abuz

anonymous

La "romani" este mult mai consistenta si mai gustoasa dar ......... cu branza de oi si bucati de carnati in compozitie, se pune totul intr-o cratita unsa cu ulei si se sparg in cuib (facut cu o lingura de lemn) cateva oua si se dau la cuptor pana se fac oualele....... Pofta Buna . Ce spuneti???!!!! este mai consistenta decat "zupa italieneasca??????......

abuz

anonymous

Italienii o numesc "POLENTA" si e un fel de "mancarea saracului".....groaznica, cumplita! Nici nu se compara cu mamaliguta noastra cu branza de burduf & smantana, mamaliga cu tocanita ardeleneasca + muraturi sau.....atatea alte combinatii! La asta numa' cand te uiti si ti se-ntoarce stomacul, parca-i voma! ;-(

abuz

anonymous

Pentru o mamaliga e f.f.moale, iar castraveti murati italianii nu au si che nu e o reteta italiana.

abuz
  • pagina 1 / 2