Prajitura

Altele
8 porții
Ușor
50 min

Ingrediente

8

pentru cele 3 blaturi:

pentru crema:

pentru glazura:

pentru decor:


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
02/12/2014

O sugestie pentru incepatori ,totdeauna cind intilniti astfel de glazura fie din galbenusuri ,fie din albusuri de ou se pune intrun vas pe aburi si cu telul se tot amesteca pina se dubleaza si primeste o nuanta sclipitoare si pe urma se intinde peste prajitura si astfel nu mai este cruda se poate consuma fara probleme,sper ca am dat explicatie pe intelesul tuturor ,prajitura este excelenta merita facuta .

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
30/12/2013

Foarte ingenioasa si usoara ,,felicitari..in plus nu mai lasasti frate comentarii nesimtite daca nu va place..eu cred ca este usoara si sunt sigura ca multi o incearca

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/09/2016

Bun

(0) (0) abuz
22/02/2015

Da este o prajitura fff buna ..este prajitura Kati ,o faceam si eu , cind eram tinara... yummy

(0) (0) abuz
17/02/2015

Delicios!!!

(0) (0) abuz
L.LUCIA, 17/02/2015

Fffff buna :)

(0) (0) abuz
25/12/2014

Imi place

(0) (0) abuz
28/09/2014

Nici eu n+am prea inteles reteta asta! Arata bine , dar cum este cu spuma de albus? Oricum, nu este vorba de prajitura Kati .

(0) (0) abuz
04/08/2014

Nu prea inteleg!Cer scuze...spuma din albus, ramane asa deasupra, si gata?Nu stiu daca imi place asa cruda...

(0) (0) abuz
angela2011
angela2011, 05/06/2014

EXCELENTA PRAJITURA ....FAC SAMBATA !

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+