Am amestecat bine faina cu praful de praful de copt, zaharul, margarina si galnenusele de oua. Am adaugat atata smantana ca sa obtin un aluat usor de intins. Am impartit tot aluatul in 3 si i-am copt.
Pentru crema am framantit unul dintre blaturi si am pus omogenizaty bine cu untul, laptele, zaharul, 2 linguri de rom, 2 linguri de gem si cu cacaoa. Aceasta crema am pus-o intre cele 2 blaturi.
Din 150g de zahar si albusurile a 3 oua am facut glazura cu zahar si am decorat prajitura cu ornament de cacao.
O sugestie pentru incepatori ,totdeauna cind intilniti astfel de glazura fie din galbenusuri ,fie din albusuri de ou se pune intrun vas pe aburi si cu telul se tot amesteca pina se dubleaza si primeste o nuanta sclipitoare si pe urma se intinde peste prajitura si astfel nu mai este cruda se poate consuma fara probleme,sper ca am dat explicatie pe intelesul tuturor ,prajitura este excelenta merita facuta .
Foarte ingenioasa si usoara ,,felicitari..in plus nu mai lasasti frate comentarii nesimtite daca nu va place..eu cred ca este usoara si sunt sigura ca multi o incearca
Comentarii (32):
O sugestie pentru incepatori ,totdeauna cind intilniti astfel de glazura fie din galbenusuri ,fie din albusuri de ou se pune intrun vas pe aburi si cu telul se tot amesteca pina se dubleaza si primeste o nuanta sclipitoare si pe urma se intinde peste prajitura si astfel nu mai este cruda se poate consuma fara probleme,sper ca am dat explicatie pe intelesul tuturor ,prajitura este excelenta merita facuta .
Foarte ingenioasa si usoara ,,felicitari..in plus nu mai lasasti frate comentarii nesimtite daca nu va place..eu cred ca este usoara si sunt sigura ca multi o incearca
Bun
Da este o prajitura fff buna ..este prajitura Kati ,o faceam si eu , cind eram tinara... yummy
Delicios!!!
Fffff buna :)
Imi place
Nici eu n+am prea inteles reteta asta! Arata bine , dar cum este cu spuma de albus? Oricum, nu este vorba de prajitura Kati .
Nu prea inteleg!Cer scuze...spuma din albus, ramane asa deasupra, si gata?Nu stiu daca imi place asa cruda...
EXCELENTA PRAJITURA ....FAC SAMBATA !