Merele se curata ,se rad si se amesteca cu zaharul si scortisoara. Se ia cate o foaie de placinta ,se unge cu ulei si se impatureste in 2.
Apoi intr-un capat se aseaza 2 linguri "bune " de mar ras. Capetele mai lungi sea indoaie un pic spre interior.Si se incepe rularea.Asa nu iese umplutura.
Cand ai terminat de rulat pe toate , le asezi intr-o tava unsa cu ulei si ungi si rulourile deasupra cu ulei.
Se da in cuptorul incins la 220°C pentru jumatate de ora.Cand sunt rumenite ,ve-ti simti parfumul de scortisoara si de mar. Le scoti din tava fierbinti pentru ca altfel se vor lipi cu siropul din tava.
Le pudrezi cu zahar si le mananci cu muuuulta pofta !Aceste mini strudele sunt excelente pentru ca sunt portii unice,crocante la exterior,moi la interior,nu iese umplutura si nu trebuiesc taiate.
Comentarii:
Ok
Bun bun
Excelenta reteta !