Petitchef

Lichior de Cafea - Kavelikor

Altele
4 porții
30 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Lichior de Cafea - Kavelikor
    Cei 200 g zahar pudra , 200 g cafea cappuccino clasic impreuna cu cele 2 fiole de esenta de vanilie le punem intr-o cratita si adaugam treptat frisca amestecand pana se omogenizeaza.
  • Vasul il punem la foc unde il vom tine pana se va incalzi usor compozitia si zaharul e topit (atentie ! nu il fierbem ).
  • Etapa 3 - Lichior de Cafea - Kavelikor
    A incepe foc vasul si treptat adaugam cei 250 ml Rom continuand sa amestecam pana totul se omogenizeaza.
  • Etapa 4 - Lichior de Cafea - Kavelikor
    Turnam in sticle si le dam la rece. Dupa doua zile se poate consuma. Din aceasta cantitate obtinem in jur de 1.5 l lichior.


Poze

Lichior de Cafea - Kavelikor
Lichior de Cafea - Kavelikor - poza 2
Lichior de Cafea - Kavelikor - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Dulciuri cu cafea Dulciuri cu cafea

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează