Poza cu ingredientele, din care lipsesc pliculetele de zahar vanilinat, din cauza ca am uitat sa le pun .Se topeste zaharul la foc mic.Se toarna frisca.
Se adauga zaharul vanilinat si se amesteca pe foc pana ce zaharul si caramelul se dizolva complet.Se ia apoi vasul de pe foc si se lasa la racit.
Are o culoare minunata crema asta de zahar ars si cred ca si un gust pe masura.O sa mai fac o tura si dupa post ca sa ma dumiresc mai bine.
Se strecoara intreaga compozitie si se inglobeaza whisky-ul.Rezulta o crema frumoasa, ciocolatie adica lichiorul nostru home-made de whisky.
Se introduce intr-o sticla si se inchide bine. Lichiorul-crema se poate pastra cca. 3 saptamani, dar trebuie neaparat tinut la frigider.
Comentarii (13):
Imi place
Delicios!!!!!!
Diseara incerc si eu
Super.
Cat am cautat reteta asta bravo!!!
Multumesc mult, de ceva timp cautam reteta aceasta.
Super !!!
Este ceea ce cautam ..multumesc si sarbatori fericite!
Excelent gust!
Super tare