Lichior-crema de whisky
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire10 min
- Poza cu ingredientele, din care lipsesc pliculetele de zahar vanilinat, din cauza ca am uitat sa le pun .Se topeste zaharul la foc mic.Se toarna frisca.
- Se adauga zaharul vanilinat si se amesteca pe foc pana ce zaharul si caramelul se dizolva complet.Se ia apoi vasul de pe foc si se lasa la racit.
- Are o culoare minunata crema asta de zahar ars si cred ca si un gust pe masura.O sa mai fac o tura si dupa post ca sa ma dumiresc mai bine.
- Se strecoara intreaga compozitie si se inglobeaza whisky-ul.Rezulta o crema frumoasa, ciocolatie adica lichiorul nostru home-made de whisky.
- Se introduce intr-o sticla si se inchide bine.
Lichiorul-crema se poate pastra cca. 3 saptamani, dar trebuie neaparat tinut la frigider.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: