Lichior-crema de whisky

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Poza cu ingredientele, din care lipsesc pliculetele de zahar vanilinat, din cauza ca am uitat sa le pun .Se topeste zaharul la foc mic.Se toarna frisca.
  • Se adauga zaharul vanilinat si se amesteca pe foc pana ce zaharul si caramelul se dizolva complet.Se ia apoi vasul de pe foc si se lasa la racit.
  • Are o culoare minunata crema asta de zahar ars si cred ca si un gust pe masura.O sa mai fac o tura si dupa post ca sa ma dumiresc mai bine.
  • Se strecoara intreaga compozitie si se inglobeaza whisky-ul.Rezulta o crema frumoasa, ciocolatie adica lichiorul nostru home-made de whisky.
  • Se introduce intr-o sticla si se inchide bine.
    Lichiorul-crema se poate pastra cca. 3 saptamani, dar trebuie neaparat tinut la frigider.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Imi place

abuz

anonymous

Delicios!!!!!!

abuz

anonymous

Diseara incerc si eu

abuz

anonymous

Super.

abuz

anonymous

Cat am cautat reteta asta bravo!!!

abuz

anonymous

Multumesc mult, de ceva timp cautam reteta aceasta.

abuz

anonymous

Super !!!

abuz

anonymous

Este ceea ce cautam ..multumesc si sarbatori fericite!

abuz

anonymous

Excelent gust!

abuz

anonymous

Super tare

abuz
  • pagina 1 / 2