Galantina de pui
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se pune in vasul de la thermomix si se taie marunt gogosarii programand 3 secunde , viteza 5. Se scot din vas si se pun deoparte. Carnea se toaca treptat .Se pune in vas 300 gr carne , se programeaza 10 secunde , viteza 7.Se scoate intr-un bol si se toaca restul de carne la fel ca si prima.
- Se pune in vas toata carnea tocata, boabele de malai, gogosarii taiati marunt, sarea, piperul si vegeta si se programeaza 10 secunde , viteza 3.
- In cazul in care nu aveti thermomix , tocati carnea, taiati marunt gogosarii apoi intr-un bol amestecati toate ingredientele pana devine o compozitie omogena.
Se fac doua rude ca de salam si se imbraca in folie transparenta . - Se pune in vasul de la thermomix 600 g apa . Se pun rudele de galantina in varoma si se programeaza 30 minute / temperatura Varoma / viteza 1.
Se pastreaza in frigider aproximativ 3 ore inainte de a se taia felii. - In cazul in care nu aveti thermomix ,rudele de galantina se pot face pe o cratita care gateste cu abur, sau un aparat care gateste pe abur.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Meehhh!
E
eugen_volff
HAOS !!!
anonymous
Despre ce vorbiti????
anonymous
Asta este o reteta data de o servitoare plecata in Italia si... nu mai stie sa vorbeasca romaneste !
anonymous
Groaznic !!! Execrabil !!! Punctaj -5. La fel si pt echipa "petit chef" care posteaza asemenea ineptii "culinaro lingvistice" Absenta totala de profesionalism.
D
doinaru
Doamne tu chiar nu citesti ce postezi ? E o traducere facuta de calculator din engleza presupun . Boabele de malai se refera la boabele de porumb din conserva. Decat asa mai bine nu posta.
anonymous
Malaiul este o pulbere, cum sa ai boabe de pulbere?
timpul de gatire 10 minute, dar in reteta este trecuta valoarea de 30 minute,
Punctează această reţetă