Se pune in vasul de la thermomix si se taie marunt gogosarii programand 3 secunde , viteza 5. Se scot din vas si se pun deoparte. Carnea se toaca treptat .Se pune in vas 300 gr carne , se programeaza 10 secunde , viteza 7.Se scoate intr-un bol si se toaca restul de carne la fel ca si prima.
Se pune in vas toata carnea tocata, boabele de malai, gogosarii taiati marunt, sarea, piperul si vegeta si se programeaza 10 secunde , viteza 3.
In cazul in care nu aveti thermomix , tocati carnea, taiati marunt gogosarii apoi intr-un bol amestecati toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Se fac doua rude ca de salam si se imbraca in folie transparenta .
Se pune in vasul de la thermomix 600 g apa . Se pun rudele de galantina in varoma si se programeaza 30 minute / temperatura Varoma / viteza 1. Se pastreaza in frigider aproximativ 3 ore inainte de a se taia felii.
In cazul in care nu aveti thermomix ,rudele de galantina se pot face pe o cratita care gateste cu abur, sau un aparat care gateste pe abur.
Groaznic !!! Execrabil !!! Punctaj -5. La fel si pt echipa "petit chef" care posteaza asemenea ineptii "culinaro lingvistice" Absenta totala de profesionalism.
Doamne tu chiar nu citesti ce postezi ? E o traducere facuta de calculator din engleza presupun . Boabele de malai se refera la boabele de porumb din conserva. Decat asa mai bine nu posta.
Comentarii:
Meehhh!
HAOS !!!
Despre ce vorbiti????
Asta este o reteta data de o servitoare plecata in Italia si... nu mai stie sa vorbeasca romaneste !
Groaznic !!! Execrabil !!! Punctaj -5. La fel si pt echipa "petit chef" care posteaza asemenea ineptii "culinaro lingvistice" Absenta totala de profesionalism.
Doamne tu chiar nu citesti ce postezi ? E o traducere facuta de calculator din engleza presupun . Boabele de malai se refera la boabele de porumb din conserva. Decat asa mai bine nu posta.
Malaiul este o pulbere, cum sa ai boabe de pulbere?
timpul de gatire 10 minute, dar in reteta este trecuta valoarea de 30 minute,