Fasole verde cu usturoi

Fasole verde cu usturoi
Altele
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Spalam fasolea, o curatam de codite si rupem pastaile daca sunt prea lungi . Punem la fiert o oala cu 2-3 litri de apa si o lingurita de sare.
  • Cand apa fierbe punem fasolea si o oparim 10 minute, cat sa ramana putin crocanta. Dupa ce a fiert fasolea, o lasam sa se scurga si sa se racoreasca.
  • Facem un mujdei din usturoi, ulei si sare pe care il amestecam cu fasolea. Pregatita in acest fel, fasolica este foarte buna atat calda cat si rece, iar 100 de grame au doar 50 de calorii.

Punctează această reţetă

B Bucataria Furnicutilor

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

ANAPANTELICA

F.buna pentru acest sezon si este f.sanatoasa.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Absolu delicioasa reteta pentru vegetarieni!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O sa probez

abuz

anonymous

EXCELENTA.

abuz

anonymous

Excelent de usor, gustos si nu in ultimul rand,sanatos!

abuz

anonymous

Usor de preparat

abuz

anonymous

Rapid, simplu si bun !

abuz

anonymous

Fb

abuz

anonymous

Cu unt in loc de usturoi e mai buna

abuz
  • pagina 1 / 3