Spalam fasolea, o curatam de codite si rupem pastaile daca sunt prea lungi . Punem la fiert o oala cu 2-3 litri de apa si o lingurita de sare.
Cand apa fierbe punem fasolea si o oparim 10 minute, cat sa ramana putin crocanta. Dupa ce a fiert fasolea, o lasam sa se scurga si sa se racoreasca.
Facem un mujdei din usturoi, ulei si sare pe care il amestecam cu fasolea. Pregatita in acest fel, fasolica este foarte buna atat calda cat si rece, iar 100 de grame au doar 50 de calorii.
Comentarii (21):
F.buna pentru acest sezon si este f.sanatoasa.
Excelent!!!
Absolu delicioasa reteta pentru vegetarieni!
O sa probez
EXCELENTA.
Excelent de usor, gustos si nu in ultimul rand,sanatos!
Usor de preparat
Rapid, simplu si bun !
Fb
Cu unt in loc de usturoi e mai buna