Fajitas de pui cu salsa de rosii

Altele
Ușor
1 h 15 m

O explozie de arome

Ingrediente

4

Preparare

Preparare55 min
Gătire20 min
  • Spalam pipetul si il punem intr-o farfurie sa se scurga de apa. Dupa aceea il taiem in fasii medii pe lungime. Taiem ceapa rondele si ardeiul fasii.
  • Punem intr-un bol/oala puiul, boia, chimion-ul maruntit intr-un mojar (sau cu o lingura pe un tocator), sare, piper, sucul de la o lime si ulei de masline. Amestecam bine si lasam 5 minute.
  • Intre timp pregatim salsa: ardeiul iute taiat marunt, rosiile taiate in patru, patrunjel, piper, sucul de la o jumatate lime.
  • Intr-o tigaie unsa cu ulei de masline adaugam continutul din bol. Lasam sa fiarba pana ce scade apa lasata de pui si legume. Completam cu sucul de la cealalta jumatate de lime si dam deoparte.
  • Servim puiul cu salsa de rosii.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun

abuz

elena.bica

Delicios multumim pentru retetele trimise

abuz

anonymous

Foarte usor de preparat si f. gustoasa

abuz

anonymous

DELICIOS!

abuz

anonymous

Interesanta reteta....

abuz

anonymous

Excelenta reteta

abuz

anonymous

Gustos

abuz