Fajitas de pui cu salsa de rosii
O explozie de arome
Ingrediente
4
Preparare
Preparare55 min
Gătire20 min
- Spalam pipetul si il punem intr-o farfurie sa se scurga de apa. Dupa aceea il taiem in fasii medii pe lungime. Taiem ceapa rondele si ardeiul fasii.
- Punem intr-un bol/oala puiul, boia, chimion-ul maruntit intr-un mojar (sau cu o lingura pe un tocator), sare, piper, sucul de la o lime si ulei de masline. Amestecam bine si lasam 5 minute.
- Intre timp pregatim salsa: ardeiul iute taiat marunt, rosiile taiate in patru, patrunjel, piper, sucul de la o jumatate lime.
- Intr-o tigaie unsa cu ulei de masline adaugam continutul din bol. Lasam sa fiarba pana ce scade apa lasata de pui si legume. Completam cu sucul de la cealalta jumatate de lime si dam deoparte.
- Servim puiul cu salsa de rosii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bun
E
elena.bica
Delicios multumim pentru retetele trimise
anonymous
Foarte usor de preparat si f. gustoasa
anonymous
DELICIOS!
anonymous
Interesanta reteta....
anonymous
Excelenta reteta
anonymous
Gustos
Punctează această reţetă