Chifle pufoase

Altele
4 porții
Ușor
55 min

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Costina, 31/05/2020

In fotografii arata f bine numai ca reteta are ceva erori….. Doamne fereste cu atata sare si bicarbonat mi-ar place sa stiu si ce gust are , sau daca e comestibil . ATENTIE mare la ingrediente .,

(0) (0) abuz
sylex57, 01/03/2014

Se numesc chifle Laugenbrot, si aluatul se
poate framanta si manual, nu e nevoie
neaparat de masina de paine. Dospitul
dureaza 30 de minute, iar in loc de drojdie
uscata se poate pune 25 g drojdie proaspata.

(0) (0) abuz
03/10/2013

Interesanta reteta, dar nu toata lumea are masina de paine!

(0) (0) abuz
27/08/2013

Yamiiiii...

(0) (0) abuz
15/05/2013

Excelente

(0) (0) abuz
20/03/2013

Doamne ce bine arata.

(0) (0) abuz
10/02/2013

Imi place ideea.

(0) (0) abuz
18/08/2012

Elegant

(0) (0) abuz
18/03/2012

Fain!!

(0) (0) abuz



+