Din ingredientele enumerate mai sus am facut un aluat, pe care l-am invelit intr-o folie alimentara de plastic si l-am dat la rece pentru 30 de minute. Am pornit cuptorul si l-am setat la o temperatura de 190 grade Celsius(eu folosesc un cuptor pe gaz, astfel ca pentru un cuptor electric ar fi suficiente si 180 de grade Celsius). Am scos aluatul de la rece si am intins o foaie cu o grosime de 0,5 cm. Cu o rotita zimtata am taiat aluatul in biscuiti patrati pe care mai apoi i-am asezat intr-o tava. Am dat tava la cuptor pentru 12 minute. Biscuitii sunt copti cand s-au rumenit putin. Super buni!
Comentarii:
Sunt deliciosi si fragezi. Dar cineva a citit alta reteta. Sunt sarati. NU CONTINE ZAHAR ATENTIE.
Pot sa folosesc cardamon in loc de sofran ( e mai la-ndemana ) ?
Delicioasa reteta. O sa incerc si eu.
Tot ce nu contine zahar e absolut minunat !
Felicitari. Reteta foarte faina!
Foooarte bun