Ardei capia copti, in otet

Altele
6 porții
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

6

Preparare

  • Se aleg si se spala ardeii. Se coc si se presara cu sare groasa; se lasa cateva minute acoperiti cu un capac . Se decojesc si se desfac fasii.
  • Se curata foarte bine de samburi, fara insa sa-i clatiti cu apa . Intr-o craticioara se fierb in clocot pret de 2 minute otetul, zaharul, semintele de mustar . Saramura se toarna peste ardeii copti si se lasa sa se patrunda 30 de minute.
  • Ardeii se pun apoi in borcane, usor presati, si se acopera cu saramura obtinuta Se pun capacele si se depoziteaza in camara.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

10/08/2013

Extraordinari de buni

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Monica Alexandra, 14/08/2022

Acum fac și eu.ms pentru rețetă

(0) (0) abuz
04/10/2013

Comentariul tău:astazi incerc si eu

(0) (0) abuz
28/09/2013

Astazi am sa fac si eu:)

(0) (0) abuz
24/08/2013

Excelent

(0) (0) abuz
24/08/2013

Interesant

(0) (0) abuz
24/03/2013

Bv

(0) (0) abuz
12/08/2012

Supperrrrrrrrrrrrr

(0) (0) abuz