Azi e simbata si pentru ca am vrut sa mincam ceva bun, am facut placinte : Aluatul l-am facut din 1 kg de faina alba trei nule Baneasa cernuta impreuna cu 1 lingurita sare fina, 60 g drojdie proaspata frecata bine cu 1 lingurita de zahar si 700
In primul rand, eu nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva acasa decat daca: 1. aveti macar 10 oameni la masa 2. vreti sa va amintiti de ce sunteti vegetarieni 3. vreti sa ajungeti la stiri in reportajul ala cu oameni care au facut abuzuri de sarbatori si i
Eu credeam ca sarmalele este o mancare traditionala din Romania, dar cu ceva ani in urma am avut surpriza sa aflu ca in acelas mod in care noi facem sarmalele se pregateste si in alte tari, cum ar fi Izrael, iar in Grecia se pregateste in foi de vita si e
SUNA CIUDAT TITLUL? :)) E DOAR VARZA A LA CLUJ .....DOAR CA, DE DATA ACEASTA NU AM FOLOSIT VARZA CRUDA ,CI AM CUMPARAT VARZA GATA MURATA SI TAIATA, LA BORCAN, IAR ASA SCRIA PE ETICHETA, CA ESTE MURATA...IN VIN:))) INGREDIENTE: 500 GR CARNE TOCATA(AM FOLO
Timp de preparare: 3,5 ore
Grad de dificultate: Ridicat
Ingrediente: 1. Varza murata (3 jumatati de varza)
2. Pulpa de vita (1 kilogram)
3. Costita afumata de porc (300 de grame)
4. Legume mexicane (750 de grame)
5. Orez pre
Intotdeauna mi-au placut produsele afumate...au un gust aparte,...iar noi romanii stim sa mancam !
Aceasta reteta este exact pe gustul meu :
Preluare Afumaturi.ro
E martie, primavara bate la usa si iarna friguroasa se indeparteaza od