Sodou de ou

Ingrediente
2
Cost estimat: 0.32Euros€ (0.16€/porție)
Preparare
- Se freaca galbenusul de ou foarte proaspat cu zaharul sau mierea pana totul devine o spuma.
- Adaugam laptele fierbinte si le amestecam foarte bine sa se omogenizeze.
- Se poate adauga dupa gust coaja de lamaie, zahar vanilat sau rom.
- Se bea fierbinte cu inghitituri mici.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 97Kcal
- Carbo: 8.9g
- Grăsimi: 4.6g
- Grăsimi sat.: 1.8g
- Proteine: 4.9g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 8.6g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (115g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Elena
Minunat
am gătit această rețetă
anonymous
Totul foarte bine pana la ultimul pas care e "La pamant!" De regula sodoul este folosit ca remediu pentru gatul iritat. Band fierbinte veti face mai mult rau decat bine. Se bea cu inghitituri mici, dar caldut, atat cat sa simtiti o caldura placuta atunci cand il inghititi. Daca e fierbinte nu va face altceva decat sa va arda cavitatea bucala si sa produca o inflamatie la nivelul laringelui.
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta!
anonymous
MuLTUMESC
anonymous
Bun!
anonymous
E bun ,sanatos si nutritiv.
anonymous
...
Punctează această reţetă