-
Home
-
Rețete
-
Sarmale
-
Pagina 3
Sarmale - pagina 3
55 rețete
(12 voturi), (1) , (1)
Eu credeam ca sarmalele este o mancare traditionala din Romania, dar cu ceva ani in urma am avut surpriza sa aflu ca in acelas mod in care noi facem sarmalele se pregateste si in alte tari, cum ar fi Izrael, iar in Grecia se pregateste in foi de vita si e
(181 voturi), (24) , (5)
in sfarsit am gasit timp sa pun vorbele la reteta!:D sarmalele astea sunt minunate! am inaugurat oala de lut, abia asteptam! Prezentarea: Ingrediente: 700 gr. carne tocata de porc si pui (amestec)- puteti folosi vita in locul puiului, mi se par
(124 voturi), (18) , (3)
mal
Sambata trecuta m-a sunat uica Mihai
http://www.uicamihai.blogspot.com/ sa-mi ceara o reteta de turta dulce .
Am povestit cate-n luna si stele despre oale, tavi , tigai si ce se face in ele, adica mancare.
Mi-a spus ca e in oras la cumpar
(17 voturi), (1)
La prepararea sarmalutelor cu foi de vita de vie, am folosit frunze de la congelator . Daca aveti frunze proaspete, nu uitati sa le opariti in apa clocotita.
Timp de preparare: 2 h 20 minute
Ingrediente: 600 g carne tocata de pasare, 1 ou, 1 ceapa
(12 voturi), (2)
De multe ori ne mai ramane umplutura. atunci cand facem sarmale, si nu stim ce sa mai facem cu ea. Cand am facut, recent, sarmale cu carne de porc, entru ca ma grabeam, am pus umplutura ramasa intr-o forma de copt unsa cu ulei si tapetata cu gris, am uns-
(5 voturi), (1) , (1)
Ingrediente:
4-5 cepe mari
1 pastarnac
2 morcovi
1 cana orez
1 cana apa
1 lingura biovegetal
bulion
piper
smantana
frunze de sfecla
Mod de preparare:
Se c?lesc 4-5 cepe mari, 1 p?stârnac, 2 morcovi; se adaug? 1 can? orez, 1 can? ap?, 1 lingur? Biovege
(4 voturi), (1)
Ingrediente:
varza acra sau dulce
o cana de orez
o cana de apa
2 cepe
50 g stafide
patrunjel
marar
piper macinat
pasta de tomate
1-2 foi de dafin
Mod de preparare:
Pentru aceste sarmale se poate folosi varza acr? sau dulce, îns? este de preferat cea a