Rosii coapte la cuptor/ homemade "sundried" tomatoes

Povestesc una' scurta, ca de o saptamana si ceva, de cand am declansat marea mutare, nu doar ca am slabit vreo 5 kg (deci care mai aveti de varuit, mutat mobila si cautat dibluri pana la 2-3 noaptea, do let me know, se pare ca prinde bine la figure :)), dar sunt si teribil de obosita, de mi-e lene si sa mananc. Ma rog, aproape.
Habar n-am daca se mai gasesc rosii decente in piata, dar in caz ca mai e ceva, luati un kilogram or so si incercati sa faceti your own sundried tomatoes, da' pe care nu platiti 20 sau mai mult de lei la supermarket. Ah, si diferenta e ca nu-s sundried, cat ovendried. Detalii :p
Deci o sa presupun ca ati gasit rosii frumoase si inca aromate. Spalati-le, taiati-le in doua, asezati-le in tava de la cuptor, pe o foaie de copt ca sa nu se prinda, ceva piper, sare, poate si busuioc si usturoi if you will, si bagati-le in cuptor, la foc mic mic mic.


Daca nu faceti ca mine si le mancati dintr-o suflare, puteti sa le puneti intr-un borcan, acoperite de ulei de masline, si sa le pastrati in frigider. Sau le adaugati la paste, peste, carne.. anything will do ;)
Chez Mazilique
Comentarii