-
Home
-
Rețete
Pane - pagina 5
102 rețete
(7 voturi), (1)
Pestele pane se poate face din orice fel de peste file fara oase, proaspat sau congelat, eu am folosit merluciu. Pestele se spala se sareaza, se da prin faina, pesmet sau gris, apoi prin ou batut cu un pic de sare, usturoi pisat, piper (eu folosesc si bu
(4 voturi)
mal
Iata un fel de mancare care se prepara repede si foarte usor.
Cartofii sunt din cei congelati (de data asta.) Nu-i folosesc in mod curent, insa pe acestia i-am testat la cerinta unei mirese la a carei nunta am gatit. Pot fi copti in cuptor sau praji
(2 voturi), (2)
by Laura
N-am mai postat cam de mult timp o reteta de piinita facuta in casa.
O piinita molcuta si delicioasa tare, e reteta Laurei iar eu i-am dat o denumirea italiana. Si cum aveam faina respectiva in casa, am zis sa incerc reteta.
(1 vot), (1)
Aceasta reteta se poate adauga langa aperitive calde, in cazul ca optati ptr. aperitive calde, sau un platou cu aperitive calde si unul cu aperitive reci. Pe langa faptul ca da bine , se va manca imediat, cu siguranta. Puteti sa il folositi si ca supl
(1 vot)
O reteta foarte simplu de facut si foarte rapid (fara sa luam in cont timpul de copt). O reteta pe care eu o faceam putin diferit vedeti reteta aici , verisoara memei mele ne-a dat reteta ei, mi sa parut ceva mai crocanti.
Una receta muy sensilla y muy
(1 vot), (4)
Ingrediente: 4 bucati piept de pui fara piele 1 lamaie stoarsa 1 ceapa sare ?i piper 1 can? pesmet fin ulei (pentru pr?jit) Mod de preparare: Taiati feliile de piept de pui în felii subtiri. Strânge?i suc de lamaie pe feliile de pui. Ad?uga?i zeam