Petitchef

Ghiveci macelaresc

  Ingrediente:1 kg carne amestecat? (vac?, porc, berbec, vilei) 3-4 cepe 2 dovlecei 500 g maz?re 250 g mor­covi 1 van?t? 1 leg?tur? m?rar 150 g bame 1 conopid? 100 g fasole gras? 100 g fasole 100 g fasole fideiut? 500 g cartofi 1 leg?­tur? p?trunjel verde 4 ardei gra?i varz? putin praz putin leu?tean 1 kg ro?ii 300-400 g gr?­sime  Mod de preparare:   Alegem carne de la piept. Cur???m carnea de pieli?e, o sp?l?m ?i [...]








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează