-
Home
-
Rețete
-
Friptura
-
Pagina 10
Friptura - pagina 10
220 rețete
(26 voturi), (3) , (2)
Noi nu taiem porc dar jumarile, in fiecare an, nu lipsesc asa ca avem zi speciala de facut jumari. Cumparam pentru asta fleica de porc, brazdata bine cu carnita, dar sa lase si grasime ca sa se poata face jumarile aurii si crocante. Le taiem in
(4 voturi), (3)
Timp de preparare: 5 ore (complexitate redusa) Ingrediente: Un curcan de 3-4 kg 2 cepe 2 mere 2 morcovi Piper Sare Salvie Cimbru Dafin Rozma
Timp de preparare: 45-50 minu (complexitate redusa) Ingrediente: Cantitate : 4 portii ? 500 gr piept de curcan, fara piele si os ? 1 lingura
(4 voturi), (1) , (3)
Ingrediente:
unt (margarina) cam cât un ou
2 cepe
2 morcovi de m?rime mijlocie t?ia?i rondele
pu?in p?trunjel
cimbru
dafin
1 c??el de usturoi
1 pahar de o?et
3 1/2 pahare de ap?
sare
piper
Mod de preparare:
Din toate acestea se preg?te?te zeama pentr