Welsh

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
25 min

Unul dintre preparatele iubite de galezi - „Welsh Rarebit”


Ingrediente

1

Materiale

  • vas mic termorezistent

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min

  • Welsh - Preparare etapa 1Faire chauffer la bière dans une casserole. Se rade cheddarul, se pune intr-un vas la foc mic si se amesteca pana se topeste. Se adauga mustarul, sarea si piperul si amesteca bine. Se ingroasa amestecand regulat.
  • Welsh - Preparare etapa 2Inmuiati painea sandwich in bere, apoi asezati felia intr-un vas termorezistent. Puneti felia de jambon deasupra.
  • Welsh - Preparare etapa 3Acoperiti complet cu crema de cheddar.
  • Welsh - Preparare etapa 4Se introduce la cuptor pentru 10 minute la 180° C.
  • Welsh - Preparare etapa 5Gata! Serviti alaturi de cartofi prajiti.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+