Quiche alsacienne
Ingrediente
2
Pentru aluat:
Pentru umplutura:
Preparare
Preparare1 oră
Gătire40 min
- Se prepara aluatul: se amesteca oul cu sarea si zaharul, se adauga untul moale si faina si se amesteca pana se omogenizeaza.
- Se formeaza o bila, se acopera cu folie transparenta si se pune la frigider pentru 30 minute. Se intinde aluatul si se pune in tava unsa cu margarina.
- Se lipeste bine de tava, se inteapa cu furculita si se pune la cuptor pana ce se rumeneste (cca 15 minute la 190ºC). Intre timp se pregateste umplutura: ceapa taiata solzisori se prajeste la foc incet in ulei, se adauga baconul taiat feliute sau cubulete si se lasa vreo cateva minute.
- Separat, se bat ouale cu smantana, sarea si condimentele. Se adauga branza si ceapa cu baconul (fara ulei).
- Se amesteca toate si se toarna peste aluat. Se intinde bine si se pune iar la cuptor 30- 40 minute la 190ºC.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
.
C
claudiapup
Multumesc pt reteta tocmai am savurat-o a iesit bestiala,eu am mai adaugat ciuperci,ardei rosu si cascaval.........hmmm delicios
Punctează această reţetă