Pizza cu ton si ceapa

Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Din aluatul de mai sus am facut 3 pizze mai mici si mai subtiri,fiindca am folosit topping-uri diferite,insa de obicei folosesc tava de la aragaz.
  • Dupa ce aluatul a crescut,il intindem in tava printr-o miscare de deschidere a tuturor degetelor deodata.
  • Intindem sucul de rosii si plimbam un fir de ulei de masline deasupra,apoi presaram putin oregano si lasam sa intre aromele in aluat,si sa mai creasca putin.
  • Taiem ceapa rondele,scurgem tonul,si le asezam peste blat.Incingem cuptorul la temperatura maxima si dam pizza timp de 10-12 minute.
  • Urmariti-o,iar cand marginile au inceput sa devina auriu inchis e timpul sa o scoateti.E una dintre preferatele mele,dupa Pizza Margherita,of course.

Punctează această reţetă

JJustLoveCookin

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: