Pizza cu ton si ceapa
Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Din aluatul de mai sus am facut 3 pizze mai mici si mai subtiri,fiindca am folosit topping-uri diferite,insa de obicei folosesc tava de la aragaz.
- Dupa ce aluatul a crescut,il intindem in tava printr-o miscare de deschidere a tuturor degetelor deodata.
- Intindem sucul de rosii si plimbam un fir de ulei de masline deasupra,apoi presaram putin oregano si lasam sa intre aromele in aluat,si sa mai creasca putin.
- Taiem ceapa rondele,scurgem tonul,si le asezam peste blat.Incingem cuptorul la temperatura maxima si dam pizza timp de 10-12 minute.
- Urmariti-o,iar cand marginile au inceput sa devina auriu inchis e timpul sa o scoateti.E una dintre preferatele mele,dupa Pizza Margherita,of course.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă