Peste prajit in malai

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se freaca pestele cu sare si se pun intr-un vas mare si se acopera cu lapte.
- Se lasa la marinat minim 1 ora.Se scurg de lapte, se trec prin faina de malai, sa fie bine acoperiti si se pun intr-o tigaie cu mult ulei incins.
- Se prajesc pe ambele parti, la foc mediu spre mic, pana malaiul de pe peste e rumen, cam 5 minute pe fiecare parteSe serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.
- Pt cei care tin post (nu mai marinati pestele in lapte ci il puteti stropi cu putina zeama de lamaie)
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 29Kcal
- Carbo: 1.8g
- Grăsimi: 1.6g
- Grăsimi sat.: 0.3g
- Proteine: 1.7g
- Fibre: 0.2g
- Zahăr: 1.3g
- ProPoints: 1
- SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (24g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

constanta_s2014,
26/01/2018
Daca nu-ti place mirosul de peste, simplu, nu mai manca peste! Ce-i mizeria asta sa bagi pestele in lapte ca sa-i iei mirosul? Pai de ce-l mai faci daca nu-ti place? Alege alt fel de carne care nu miroase! Pestele trebuie lasat sa stea o ora doar cu sare pe el iar malaiul ala se amesteca cu faina, jumatate faina jumatate malai pentru ca doar malaiul, avand granulatia mai mare, nu acopera bine suprafata pestelui.