Petitchef

Peste prajit in malai

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
29 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Se freaca pestele cu sare si se pun intr-un vas mare si se acopera cu lapte.
  • Se lasa la marinat minim 1 ora.Se scurg de lapte, se trec prin faina de malai, sa fie bine acoperiti si se pun intr-o tigaie cu mult ulei incins.
  • Se prajesc pe ambele parti, la foc mediu spre mic, pana malaiul de pe peste e rumen, cam 5 minute pe fiecare parteSe serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.
  • Pt cei care tin post (nu mai marinati pestele in lapte ci il puteti stropi cu putina zeama de lamaie)

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 29Kcal
  • Carbo: 1.8g
  • Grăsimi: 1.6g
  • Grăsimi sat.: 0.3g
  • Proteine: 1.7g
  • Fibre: 0.2g
  • Zahăr: 1.3g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (24g)


Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 26/01/2018

Daca nu-ti place mirosul de peste, simplu, nu mai manca peste! Ce-i mizeria asta sa bagi pestele in lapte ca sa-i iei mirosul? Pai de ce-l mai faci daca nu-ti place? Alege alt fel de carne care nu miroase! Pestele trebuie lasat sa stea o ora doar cu sare pe el iar malaiul ala se amesteca cu faina, jumatate faina jumatate malai pentru ca doar malaiul, avand granulatia mai mare, nu acopera bine suprafata pestelui.

(3) (1) Abuz
26/01/2018

Pestele se poate praji in ulei, nicidecum in malai!

(1) (0) Abuz
29/12/2011

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează