Marinata de peste cu legume sote

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Flan cu legume - farfuria pentru toata familia
-
Supa super cremoasa de legume la thermomix
-
Flan de legume: trucul perfect pentru a-i face pe copii să-l mănânce
-
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti.
- Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute. Sotam legumele si le servim langa marinata de peste.
- Marinata se poate lasa sa se raceasca in vasul in care a fost facuta si se pastreaza pina adoua zi in frigider cand se poate pune in borcane inchise ermetic si se pastreaza o saptamana la rece in frigider.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!