Mancare de fasole pestrita cu ciolan

Mancare de fasole pestrita cu ciolan
Felul principal
6 porții
Ușor
3 h 30 m

fasole, ciolan,ceapa


Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tarta cu ciocolata si fasole rosie


Preparare

Preparare30 min
Gătire3 ore
  • Puneti intr-o oala mare fasolea pestrita impreuna cu ciolanul, avand grija ca apa sa le acopere cu cel putin 5 cm . Lasati-le sa fiarba la foc mic 2 ore.
  • Verificati din cand in cand pentru a controla nivelul apei si mai adaugati apa calda, daca este cazul. Apoi puneti ceapa, ardeii grasi, ardeii iuti, usturoiul.
  • Mai lasati-le sa fiarba cel putin o ora; verificati nivelul apei. Adaugati sare, piper, boia si mai fierbeti 20-30 minute.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
31/05/2014

SUPER BUNA !

(0) (0) abuz
08/01/2014

E foarte buna am facuto

(0) (0) abuz
03/01/2013

Bun

(0) (0) abuz
02/01/2013

Buna rau de tot

(0) (0) abuz
17/12/2012

Este extrem de bună această rețetă

(0) (0) abuz
03/11/2012

Excelent

(0) (0) abuz
15/10/2012

Super!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
28/09/2012

Delicioasa!

(0) (0) abuz
27/09/2012

Fasolea trebuie data in 3 ape cel putin

(0) (0) abuz
16/09/2012

Normal acest meniu e foarte bun

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+